Vazen

Luxe vazen en eye catchers


Glazen en stenen vazen

Vazen op de website van Jewels by Steph zijn een belangrijk onderdeel van het assortiment. Naast de persoonlijke eye catchers zoals oorbellen is het ook super leuk om bijvoorbeeld je woonkamer op te vrolijken en te laten shinen met prachtige glazen of stenen vazen. Jewels by Steph heeft een zorgvuldig gekozen assortiment vazen die jouw huis, winkel of werkplek een luxe uitstraling geven.

Cheetah vazen

De mondgeblazen Cheetah glascollectie is een unieke en innovatieve lijn van vazen en waxinelichthouders. De Cheetah vaas is deels vervaardigd uit gerecycled glas. Zo maak je met de Cheetah vazen een duurzame en milieubewuste keuze.Duurzaam, handmatig, innovatief en milieubewust. De Cheetah glascollectie is verkrijgbaar in verschillende maten. Het leuke van de Cheetah vazen collectie is dat elke vaas uniek is en zijn eigen patroon heeft.

Mondblazen van glas

Het mondblazen van glas is een arbeidsintensief en uniek proces. Het glas wordt met behulp van een brander opgewarmd. Zodra het glas heet genoeg is wordt het glas in een bol vorm geblazen. Bij de Cheetah designs worden tijdens het vormen van de vaas glas scherven en splinters toegevoegd. Als het glas heet genoeg is kan dit in alle vormen geblazen worden. Het toevoegen van deze scherven en splinters zorgen voor de Cheetah vlekken in de vaas.

Milieubewuste keuze

Kies je voor een cheetah vaas, dan maak je een een milieubewuste keuze. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled glas en dit maakt jouw keuze een duurzame. Zo heb je dus niet alleen een unieke en geweldig mooi vaas, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Bekijk het actuele assortiment in de webshop van Jewels by Steph

Cheetah vaas gebruiken

De Cheetah vaas is binnen te gebruiken. Plaats een van de eye catchers bij jou in de woonkamer, in je kantoor gebruik hem als blikvanger in je winkel. U kunt de gekozen vaas natuurlijk vullen met een prachtig boeket natuurlijke bloemen maar ook met zijde of gedroogde bloemen. Andere leuke ideeën voor de vazen zijn takken of rietpluimen, dit versterkt bovendien de natuurlijke en duurzame uitstraling van de Cheetah vaas. Kijk voor meer inspiratie ook op onze Instagram