Diamond Painting

Diamond painting bestellen? Dat kan bij Jewels by Steph! Ben jij op zoek naar meer ontspanning en werk je graag met je handen aan de mooiste creaties? Dan is het maken van een handgemaakt schilderij met steentjes iets voor jou. Jewels by Steph heeft een uitgebreid assortiment beschikbaar in de webshop. De schilderijen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en verschillende afmetingen.

Diamond painting wereldkaart

Jewels by Steph heeft een aantal mooie wereldkaarten in het assortiment. Maak een wereldkaart met de verschillende steentjes en creƫer een mooi schilderij voor aan de muur. Diamond painting wereldkaarten zijn erg populair en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Neem een vrolijk design wereldkaart of juist een strak en moderne versie. Bekijk het actuele aanbod van deze wereldkaarten in de webshop.

Diamond painting wereldkaart

Diamond painting dieren

Dieren zijn een veelgebruikt onderwerp voor diamond paints. Op Jewels by Steph hebben we veel verschillende dieren die een stoere of lieve uitstraling geven aan jouw kamer. Ben je op zoek naar een Diamond painting dieren met een leeuw, papegaaien of chihuahua’s? Jewels by Steph heeft ze allemaal. Ben jij op zoek naar een schilderijen van bijzondere dieren? Bekijk dan snel het volledige assortiment dieren in de webshop van Jewels by Steph.

Steden, gebouwen en plaatsen

Diamond paintings zijn er van veel verschillende plaatsen, steden en gebouwen. Jewels by Steph heeft een groot aanbod van deze schilderijen in de webshop beschikbaar. Wil je graag een handgemaakt schilderij van een bepaald gebied, gebouw of plaats? Kijk snel naar het volledige assortiment in de webshop en bestel jouw favoriete plaats als Diamond paint. Wij hebben bijvoorbeeld prachtige schilderijen van Amsterdam, New York en Parijs.

Diamond painting bloemen

Wil jij je kamer opfleuren met een mooi Diamond paint bloemen schilderij? Bekijk nu het aanbod van Jewels by Steph en bestel een schilderij met mooie bloemen in de webshop. De schilderijen zijn er in verschillende afmetingen en verschillende designs.