Fidrio Dealer

fidrio dealer

Jewels by Steph is trots dealer van Fidrio vazen. De webshop heeft een uitgebreid assortiment vazen van dit merk op voorraad. De merkcollectie bestaat uit prachtige mond geblazen glazen vazen. Ontdek het schitterende assortiment en bestel direct jouw vaas bij Jewels by Steph

Mond geblazen vazen

Voor de mond geblazen vazen van Fidrio gebruiken de glasblazers houten mallen. Deze techniek voor het blazen van glas is al erg oud. De houten mallen zorgen voor unieke vormen in de vazen. De hoge temperaturen tijdens het blazen zorgen er namelijk voor dat de houten mallen veranderen van vorm en daardoor krijgen de vazen een ambachtelijk karakter. Kleine onvolkomenheden, zoals luchtbelletjes zijn het resultaat van de ambachtelijke manier van vervaardigen. Hierdoor krijgt het glas een unieke vorm, kleur en afmeting.

Fidrio Basics.

Fidrio basics vormen een groot deel van het totale assortiment merk vazen op Jewels by Steph. De basics zijn mooie vazen en geschikt voor allerlei verschillende bloemen en boeketten. De vazen kunnen geplaatst worden in alle binnenruimtes naar keuze. Geef jouw kamer, kantoor of keuken extra uitstraling met een mooie vaas van dit prachtige merk. Bekijk nu het assortiment vazen in de webshop van Jewels by Steph. Omdat de basics ook in diverse kleurstellingen verkrijgbaar zijn zit er altijd wel iets voor jou bij.

Fidrio Exclusive Collection.

De Fidrio exclusive collection zijn de meest luxe en unieke vazen uit het assortiment van dit merk. Jewels by Steph heeft de exclusive collection in het assortiment. Door de exclusiviteit van het product kan aanbod en de beschikbaarheid wisselen. De exclusive collection is sinds een aantal jaren onderdeel van het Fidrio assortiment. Fidrio ontwerpt deze samen met ambachtelijke glasblazers van over de hele wereld en ze worden exclusief voor Fidrio geblazen. Omdat de vazen worden geblazen in houten mallen, creƫren de glasblazers steeds weer een uniek stuk. Ieder stuk is elke keer anders van vorm, kleur en afmeting.

Volg Jewels by Steph

Voor nieuw assortiment van Fidrio op Jewels by Steph hou je de social media kanalen in de gaten. Jewels by Steph geeft updates over het nieuwe assortiment op Instagram en Facebook. Daarnaast delen we ook de mooiste sfeer foto’s van producten uit het assortiment. Volg onze social media kanalen en mis nooit meer iets! Neem contact met ons op als je vragen of suggesties hebt voor het assortiment. Contact opnemen kan via ons formulier of via social media.