Oorbellen

OorbellenOorbellen jewels by Steph

Jewels by Steph heeft een eigen collectie van handgemaakte oorbellen. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zorgvuldig samengesteld om tot een luxe oorbel te komen. De collectie bestaat uit verschillende soorten en sluiten aan bij de nieuwste trends. op ons Instagram kanaal kunt ook de laatste trends en ontwikkelingen van ons assortiment vinden. Alle producten die beschikbaar zijn vind u natuurlijk ook in de webshop.

Oorbellen hangers

Jewels by Steph heeft in haar assortiment diverse soorten en de hangers kunnen hier natuurlijk niet in ontbreken. De hangers zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Meest voorkomende modellen zijn van stainless steel, en goud of zilver plated. Daarnaast zijn er veel verschillende items beschikbaar voor de hanger oorbel. Jewels by Steph heeft veel verschillende soorten hangers met stenen, figuurtjes of natuurlijke materialen zoals veren.

Swarovski stenen

De favoriete oorbellen van velen zijn degenen die zijn uitgevoerd met Swarovski stenen. Deze stenen geven een luxe uitstraling aan de oorbellen en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs. Bekijk het actuele aanbod van de prachtige Swarovski stenen oorbellen in de webshop van Jewels by Steph Assortiment wanneer een bepaalde combinatie niet beschikbaar is in de webshop kunt u ook altijd contact opnemen met Jewels by Steph om uw wensen door te geven. Jewels by Steph maakt alle oorbellen zelf waardoor er altijd een mogelijkheid is om uw persoonlijke wensen uit te voeren.

kwaliteitsmaterialen

Jewels by Steph is altijd op zoek naar de beste materialen voor haar producten en assortiment. De handgemaakte producten van Jewels by Steph bestaan in de meeste gevallen uit stainless steel gecombineerd met Swarovski stenen en natuurlijke materialen zoals veren. Daarnaast proberen we altijd te kiezen voor materialen die duurzaam zijn en een luxe uitstraling geven. De oorbellen zijn net als de andere producten van Jewels by Steph ware eye catchers en een toevoeging aan elke outfit. Heeft u suggesties of opmerkingen over materialen dan horen we dit graag.