Golden cheetah vazen

Golden cheetah vaas

Golden cheetah
Golden Cheetah artic

Golden cheetah vazen zijn de nieuwste vazen in de cheetah collectie. Jewels by Steph heeft dit prachtige design in het assortiment opgenomen en biedt verschillende soorten uit de gouden cheetah lijn aan. Bekijk het volledige aanbod van deze gold cheetah vazen in de webshop van Jewels by Steph.

Gold cheetah Artic

De trend van dit moment, een Artic cheetah gold met gouden luipaard print. De mond geblazen gouden Artic Cheetah vaas laat jouw boeket nog beter uitkomen en geeft jouw interieur echt iets unieks. Hij is gemaakt van luxe glas. Een echt eye catcher voor bij jou thuis.

  • Unieke mond geblazen gold Artic Cheetah vaas afmeting H 35 cm x Ø 25 cm
  • Een duurzame keuzen want deze vaas wordt gedeeltelijk gemaakt uit gerecycled glas
  • Combineer met een mooi zijden of natuurlijk boeket.

Gold cheetah Celtic

De Gouden celtic windlichten zijn erg populair en de trend van dit moment. Bestel ook snel een van de formaten of een set van drie verschillende maten. De golden cheetah Celtic windlichten zijn ook heel mooi in combinatie met een van de vazen uit de golden cheetah serie.

Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten:

  • Celtic gold cheetah Ø9 x H9 cm
  • Celtic gold cheetah Ø12 x H12 cm
  • Celtic gold cheetah Ø15 x H15 cm

Golden cheetah vaas Hudson

Afmeting van de Golden cheetah Hudson vaas Ø22,5 X H35 CM. De gouden Hudson cheetah vaas is er in een afmeting en is medium groot. De vaas is mond geblazen een heeft een mooi vorm. De vaas is uitstekend geschikt voor verschillende boeketten, zowel zijn als natuurlijke boeketten maar ook voor veren of pluimen. Bestel de Golden cheetah in de webshop van Jewels by Steph.

Golden cheetah vaas Zambezi

De Golden cheetah Zambezi vaas is een mooie bolvormige vaas en goed te combineren met de overige vazen uit de gouden collectie. De Zambezi gouden pantervaas is goudkleurig en mond geblazen waardoor elke vaas uniek is en een echte eye cather voor bij jou thuis is. De vaas kan gebruikt worden voor natuurlijke boeketten maar ook voor zijn bloemen.

Afmetingen Golden Zambezi cheetah vaas:

  • Hoogte 20,5 cm
  • Diepte 25 cm
  • Diameter 25 cm

Gouden panter / cheetah vazen

Cheetah, luipaard en panterprint vazen zijn helemaal in de mode, zeer gewild en geven elke ruimte een luxe uitstraling. In het uitgebreide assortiment vazen van Jewels by Steph vind je diverse soorten modellen en verschillende kleuren vazen uit de cheetah collectie. Met een unieke mond geblazen pantervaas geef je je interieur echt iets speciaals. De luipaard vazen zijn er in grote en kleine formaten en in verschillende vormen. Kies bijvoorbeeld voor een bolvormige vaas of een grote langwerpige vaas. Jewels by Steph heeft ook een aantal combinaties beschikbaar van vazen uit de gouden panter vazen collectie. Combineer bijvoorbeeld de verschillende maten Celtic windlichten met elkaar voor een mooi effect. Alle gouden cheetah en pantervazen worden gemaakt van prachtig glaswerk van hoogwaardige kwaliteit. De vazen zijn mond geblazen, en dat zorgt ervoor dat elke vaas uniek is.

Bekijk alle nieuwe producten en meer sfeer ideeën op de Instagram van JewelsbySteph.nl